Bistro Baranjska citadela započeo je s radom početkom 2014. godine. Nalazi se u V. Ravnicama, br. 10 (Teniski centar u Maksimiru, iza tvornice Kraš.)

Njegujemo tradiciju pripreme bogate baranjske kuhinje. U našoj ponudi nalaze se autohtoni hrvatski baranjski specijaliteti poput fiša paprikaša, čobanca, perket od soma, smuđa na orli, prženi šaran, iš fiš i mnogi drugi. Jela su pripravljena od isključivo prirodnih sastojaka, bez ikakvih kemikalija, te na prirodan način u kotliću na vatri i drvima. Garantiramo uvijek svježu ribu, jer ih držimo u bazenima. Također sve sastojke koji su potrebni za pripremu specijaliteta nabavljamo od proizvođača iz Baranje, kako bi naša jela bila autentična. Specijaliteti koji se pripremaju u našem bistrou, identični su domaćim baranjskim specijalitetima, te je naša misija promovirati Baranju i njenu gastronomiju. Ujedno i potpomažemo lokalnom stanovništvu u Baranji tako što kupujemo njihove začine, povrće, meso, ribu i suhomesnate proizvode.

U ugodnom i klimatiziranom ambijentu restorana uređenom hrastovinom i starom ciglom, imamo mjesta za 40 osoba, te na vanjskoj terasi koja je zimi grijana primamo još 30 osoba. Ispred restorana nalazi se veliki besplatan parking.

Mogućnost plaćanja karticom, virmanom i gotovinom.

Rezervacije na broj:
GSM: 091 5363 252 – Goran Štrok, direktor
TEL: 01 2385 416 – Bistro Baranjska Citadela

Radno vrijeme :
UTO – SUB: 10:00 – 22:00
NED: 10:00 – 18:00
Ponedjeljak je neradni.

 

Publikacije: slobodnalika.com   |    gastro.hr